>De zak van Sinterklaas!

>Hey beauties,
Ik ben het hele jaar zoet geweest en de Sint was er al vroeg bij met wat leuke make-up kadootjes!
Hahha, nee hoor mijn vriend was in het buitenland en belde toen hij voor de make-up counters stond wat ik wilde hebben. Ik was zooooo blij dat hij dit initiatief nam.

Ik heb een tal foundations van het merk Revlon uit de PhotoReady lijn; 001 Ivory, 002 Vanilla, 003 Shell, 005 Natural Beige, 008 Golden Beige, 009 Rich Ginger en 010 Caramel.
Ik ben hier in Nederland deze foundations nog niet tegen gekomen in de drogisterijen. Maar ik weet dat ze wel verkocht worden bij sommige DA’s en misschien ook op andere plekken. Verder weet ik ook niet welke nummers wel of niet verkocht worden, maar ik heb hier en daar gehoord dat meiden (die de lichte foundations nodig hebben) hun kleur er niet tussen konden vinden. Hier Nederland krijgen we lang niet alle lijnen de make-up merken uitbrengen en als er dan een lijn uitkomt zoals de PhotoReady, dan zijn ook niet alle kleurtjes, van de 12 zijn er als ik het goed heb maar 4 kleuren te koop.
En daarom heb ik van de lichte kleuren elk een meegenomen die ik in mijn BlogshOp plaats. Indien er meer vraag is zal ik daar op in gaan.
De compact poeder heb ik in twee kleuren ontvangen; 03 Medium/Deep en 01 Fair/Light, ook elk 1.

Verder heb ik nog wat producten van het make-up merk NYC (New York Color), Lóreal H.I.P. (High Intensity Pigements) oogschaduws en eyeliners. Van deze lijn is er in Nederland ook nooit wat uitgebracht als ik het goed heb, terwijl deze lijn subliem is als je kijkt naar pigmentatie en prachtige aparte kleuren. Ik ben er persoonlijk echt weg van.
Ik zou zeggen houd mijn blog in de gaten voor nieuw spul in de shop. De BlogshOp ga ik proberen vanavond up te daten, lukt het niet dan is het iig klaar komende maandag. Heb je al interesse in een bepaald product, laat een berichtje achter, of stuur gerust een mailtje.

Ik kan de producten niet gaan swatchen, omdat ze in de BlogshOp komen. Foto’s zullen binnen vandaag en maandag te zien zijn op de BlogshOp.

xoxo, V.

PS: vergeet niet de “aanstaande vrijdag, internationaal geen verzendkosten betalen” actie van Sigma!!

Advertenties

2 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. steen2011
  Nov 25, 2010 @ 22:15:27

  >Ik ben benieuwd! ben ook al wezen kijken op de Sigma site, heb er nog geen kwasten van en mag mijzelf ook wel op een cadeautje trakteren omdatik het hele jaar zoet ben geweest haha.Weet alleen nog niet of ik zo een kant en klare set wil, of dat ik hem zelf in elkaar zet. Dat vind ik misschien nog wel het handigst, wat denk jij?

  Beantwoorden

 2. Van
  Nov 27, 2010 @ 23:57:12

  >Sorry dat ik laat reageer, maar ik hoop dat je gebruik hebt kunnen maken van de actie! Ik heb de face kit, premium kit in roze en wat losse kwasten aangeschaft.En wat heb jij besteld? Ik ben beniewd! Laat ff weten en als je wat besteld hebt wil ik graag horen wat je ervan vind!xoxo, V!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: